Skip to main content

Plan een GRATIS DEMO

Ondertekenverzoek features en demo's

hoofdkantoor van ondertekenverzoek in IJmuiden

Wie zijn wij

Ondertekenverzoek is onderdeel van Aiopener BV en sinds 2015 actief in het ontwikkelen van document gedreven software.
Samen met verschillende partners werken we voortdurend aan innovatie en vernieuwing, zonder daarbij de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid uit het oog te verliezen.
Ons kantoor is gevestigd in IJmuiden en we werken met een team van enthousiaste collega’s die gepassioneerd zijn over het creëren van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten en het streven naar een hoge klanttevredenheid.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de overeenkomst en proefperiode?

De overeenkomst wordt aangegaan voor de minimale duur van 1 jaar.
Daarna wordt de overeenkomst stilzwijgend met een jaar verlengd met een opzegtermijn van 3 maanden.

Er geldt een proefperiode van 14 dagen welke je tijdens deze periode op ieder moment op kunt zeggen. (telefonisch 088-0323023 of per mail naar support@ondertekenverzoek.nl)
Na de proefperiode (welke ingaat op het moment van aamelden) zal de eerste facturatieperiode ingaan.

Is ondertekenverzoek rechtsgeldig?

Ja, Ondertekenverzoek maakt gebruik van de geavanceerde en van de gekwalificeerde handtekening. (Level 3 en 4) Deze zijn beide rechtsgeldig en voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. (Eidas-verordening)

Kun je met ondertekenverzoek meer dan alleen handtekeningen zetten?

Ja, Ondertekenverzoek heeft een geheel eigen dashboard waar je buiten de handtekening ook extra tekstvelden, aanvink vakjes, radio buttons, lijsten, datum en nog veel meer variabelen kunt toevoegen.
Dit doe je met een handige drag- and drop methode.

Voor de gevorderen is er ook een optie om met tekstankers te werken. Deze kun je opnemen in je standaard Word document of template.

Dan weet Ondertekenverzoek precies op welke plek je de handtekeningen en velden geplaatst wil hebben. Voor documenten die je regelmatig verstuurd, levert dat ontzettend veel tijdswinst op.

Wat wordt bedoeld met een transactie?

Een transactie kun je vergelijken met het versturen van een fysieke envelop. Een envelop kan meerdere documenten en/of diverse handtekeningen bevatten. Dus met 1 transactie kun je meerdere documenten versturen en van meerdere mensen handtekeningen opvragen.