Skip to main content

Integreer in je eigen applicatie.

Ondertekenverzoek heeft een interactieve API waarmee je alle calls live kunt testen.
Je kunt zelf de calls proberen met de Sandbox API-sleutel. Als je nog geen Sandbox-account hebt, meld je dan aan.

Eenvoudige API koppeling

Ondertekenverzoek maakt gebruik van het toonaangevende platform van OneSpan, marktleider op het gebied van persoonsverificatie. Met de uitgebreide interactieve API kun je snel aan de slag en makkelijk koppelingen en integraties maken met je eigen applicatie. Vraag een gratis sandbox account aan en ga direct aan de slag!

"*" geeft vereiste velden aan

Veel gestelde vragen

Wat is de Interactive API en hoe kan het worden geïntegreerd in mijn applicatie?

De OneSpan Interactive API is een krachtige en flexibele oplossing voor digitaal ondertekenen. Het stelt ontwikkelaars in staat om eenvoudig en veilig elektronische handtekeningen te integreren in hun webapplicaties, mobiele apps of andere software. Om de API te integreren, kunt u de uitgebreide documentatie en SDK’s raadplegen die beschikbaar zijn als u de sandbox aanvraagt.

Is de Interactive API veilig en voldoet het aan de wetgeving omtrent digitale handtekeningen?

Ja, de OneSpan Interactive API voldoet aan de belangrijkste wet- en regelgeving omtrent digitale handtekeningen, zoals eIDAS, UETA en ESIGN. Daarnaast biedt OneSpan robuuste beveiligingsmaatregelen, zoals gegevensversleuteling en sterke authenticatie, om de vertrouwelijkheid en integriteit van documenten en handtekeningen te waarborgen.

Hoe kan ik beginnen met het testen van de Interactive API?

Om te beginnen met het testen van de API, kunt u zich aanmelden voor een gratis Sandbox-account op ondertekenverzoek.nl.

Met dit account krijgt u toegang tot een volledig functionele testomgeving, inclusief API-sleutels en documentatie, om de API-integratie te ontwikkelen en te testen zonder kosten.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van de Interactive API?

De kosten voor het gebruik van de Sandbox is kosteloos.
De Interactive API in de live omgeving kan variëren afhankelijk van het aantal transacties, het aantal gebruikers en de gewenste functionaliteiten.
Neem contact op met het verkoopteam van ondertekenverzoek.nl voor meer informatie over de prijzen en abonnementsplannen die het beste bij uw behoeften passen.

Kan ik de Interactive API gebruiken om documenten te ondertekenen met mijn mobiele app?

Ja, de OneSpan Interactive API biedt ondersteuning voor mobiele apps op zowel Android- als iOS-platforms.
Hiermee kunt u elektronische handtekeningen toevoegen aan uw mobiele applicaties, waardoor het gemakkelijk en veilig wordt voor uw klanten om documenten te ondertekenen met hun smartphone of tablet.